Ga naar inhoud

Let op! Wij zijn van maandag 23 december a.s. tot en met vrijdag 27 december a.s. volgeboekt. Wij kunnen voor deze datums geen bestellingen meer aannemen. 

Poolparty met barbecue organiseren

Wanneer de tropische temperaturen weer worden bereikt willen we vaak maar 2 dingen: verkoeling en barbecueën. De geur van vers gegrild vlees en een duik in het zwembad, met vrienden en familie, dat klinkt als een heerlijke dag. Toch? En dat met een compleet verzorgde barbecue van De Barbecue Boer. Een geslaagde poolparty organiseren? Wij zetten alle tips en benodigdheden voor jou op een rij.  

Waarom een poolparty?

Een poolparty is de ideale manier om tijdens de hete zomeravonden af te koelen, geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Het biedt een sfeervolle setting waarbij er genoeg ruimte is om bij te praten met vrienden en familie.  

Poolparty aankleding

Niet onbelangrijk is de aankleding en decoratie van de poolparty. Breng de locatie tot leven met kleurrijke opblaasbare palmbomen, opblaasbare dieren en voeg LED-lichtjes toe voor een warme sfeer voor wanneer de zon ondergaat. Creëer daarnaast genoeg zitplekken voor jouw gasten en zet een aantal statafels neer, zo is er genoeg plek voor iedereen om te chillen en te eten.  

Vergeet daarnaast niet om tijdig het weerbericht in de gaten te houden, wordt er regen voorspelt? Zorg voor genoeg parasols of een partytent om genoeg plek te hebben om droog te staan. Zo hou je de gasten te allen tijde tevreden.  

Entertainment en activiteiten

Entertainment tijdens een poolparty mag natuurlijk niet ontbreken, want een poolparty zonder muziek is natuurlijk geen poolparty. Zorg voor een box en draai de hele avond door leuke plaatjes. Wil je niet verantwoordelijk zijn voor de muziek? Huur dan een dj in, en laat de muziek verzorgen.

Het organiseren van activiteiten is altijd een goed idee, denk hierbij aan een opblaasbaar parcours voor in het zwembad, wie houdt er nu niet van een competitief spelletje? Of speel een potje joules de boules, volleybal of waterpolo!  

Poolparty

Compleet verzorgde barbecue

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van een poolparty, de barbecue! Wanneer je veel vrienden en familie hebt uitgenodigd wil je niet te veel bezig zijn met het voorbereiden van de barbecue. Gelukkig hoeft dit ook niet, De Barbecue Boer neemt je de voorbereiding uit handen! Wij regelen alles, jij het feestje.

Hoe werkt het?

  • BBQ-pakketten bestellen bij De Barbecue Boer gaat als volgt:
  • Bestel jouw favorieten BBQ-pakket inclusief salades, sauzen en stokbrood.
  • Gratis levering door heel Nederland, Incl. gasbarbecue, borden, bestek en servetten.
  • Geniet van een compleet verzorgde BBQ. Met vele extra's om jouw BBQ compleet te maken
  • Wij halen alles weer op en doen de afwas. Hierdoor kan jij lekker genieten van een geslaagde BBQ

Een poolparty met volledig verzorgde BBQ regel je via De Barbecue Boer. Gegarandeerd een geslaagde dag.

Delen op: